Music lessons for Kids

landing-rev-img
Video Lessons

Lecția de muzică pentru copii - SUNETUL ACUT/ÎNALT -Video#1

În aceasta lecție de muzică, vă prezint sunetul înalt sau acut printr-un cântec, un joc și o animație explicativă. Acesta este video-ul #1 din cele patru pe care video-lecțiile de muzică pentru copii în Metoda Bianco le oferă.

Rulează videoul
Rulează videoul

EDUCAȚIE MUZICALĂ PENTRU COPII / POVESTEA SANDRINEI - Lecția Sunetul înalt

O poveste cu subiect muzical  și fundal instrumental complex, ce este compus special pentru această poveste și ce acompaniază personajele descriind personalitatea acestora cu ajutorul instrumentelor, a armoniei, melodiei și ritmului.

La sfârșitul lecției vă voi prezenta instrumentele muzicale ascultate în timpul poveștii muzicale: pianul, chitara, flautul, clarinetul, instrumentele de percuție

Cum se desenează o vioară / Învățăm muzică desenând

Astăzi învățăm despre vioară în timp ce o desenăm! Vă place muzica și ați dori să alegeți un instrument muzical pe  are să-l stăpâniți? Sfatul meu e ca mai întăi să vă faceți  o idee generală despre multitudinea instrumentelor care vă așteaptă să le descoperiți. Eu voi realiza câte o lecție  în care vă voi povesti despre fiecare instrument printr-un desen și un cântec. Învățăm  să desenăm și în același timp rămânem în domeniul muzicii.

Rulează videoul
Rulează videoul

Lecția de pian / învață să cânți O VIOARĂ MICĂ DE-AȘ AVEA

Explorând lumea viorii , m-am gândit că ar fi minunat să învățați să cântați la pian sau la orgă o vioară mică.

Am pregătit partitura, digitatia și am despărțit lecția în trei secții pentru că cel mai bine este să învațam să cântăm intâi cu mâna dreptă, apoi cu stânga iar în cele din urmă, atunci când suntem siguri pe ceea ce știm, unim cele două mâini în armonie.

Educație muzicală - Desenăm și învățăm despre Flautul (piccolo)/ Desenăm două păsărele

Astăzi învățăm muzică desenând! Desenăm un flaut (desen concret) si două păsărele (desen imaginație).

Vom desena cele  două păsărele din poveste și  un flaut  mic, pentru că acestea produc sunete acute. Nu uitați că aveți posibilitatea să scoateți la imprimanta și variantele de pregrafie, în cazul în care încă nu vă simțiți pregătiți să desenați fără ajutor.

Rulează videoul
Rulează videoul

Cum se desenează o chitară /Învățăm muzica desenând -Ghitara

Astăzi învățăm despre chitară în timp ce o desenăm! Vă place muzica și ați dori să alegeți un instrument muzical pe  are să-l stăpâniți? Sfatul meu e ca mai întăi să vă faceți  o idee generală despre multitudinea instrumentelor care vă așteaptă să le descoperiți. Azi descoperim chitara sau ghitara

Cum se construiește un suport pentru desen/ DIY ușor și economic

Urechile de măgar ale foilor vă derajează?   Vi se întămpla des să stricați desenul pentru că foaia nu are stabilitate? Aceasta este soluția pe care am găsit-o eu, un DIY ușor.

Rulează videoul
Up

TODOR BIANCA FLAVIA

This site aims to do the impossible. To create a system where children take the first steps in learning music only through fun activities, falling in love at every step.

I magically transformed elements of music theory into characters, stories, games, songs, experiments, and exercises. This was my plan for turning the impossible into the possible. From my experience with children’s music classes, it works!

 

Social Share
H E L L O T H E R E